Mclain1997 Ltd 54 views

This company has no active jobs

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Mclain1997 Ltd

(0)

Information Company

  • Total Jobs 0 Opportunities
  • Full Address 5 Bromyard Terrace

Something About Company

De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem. Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). För resten måste du göra det själv.

2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet.

Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut. Du är fri att använda den till alla dina spel. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel.

Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt how to play poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion. 3) Välj spelet upp online. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. En kamera fångar bordet hela tiden. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar. Spelet sänds i liknande format. Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det.

Varje hand av poker sänds live online som det sker. Tänk bara på att du förmodligen kommer att gå igenom hela listan över online poker spel som finns tillgängliga vid någon tidpunkt. Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. Några är gratis och andra kommer att kosta dig pengar. Kom bara ihåg att de billigaste spelen kommer att kosta dig ingenting i riktiga pengar. Online Poker är också perfekt för att studera spelet i en mycket nära miljö.

Övriga pokervarianter att utforska. Dessa varianter erbjuder nya utmaningar och möjligheter att utöka dina pokerhorisonter.

Office Photos

*

Contact Us

Men7ty is the First educational consultancy services in the Arab World that provides integrated education services for both “Scholarship” & ‘Self-Funded” students to help them get the best Higher Education.

Follow US

Show Buttons
Hide Buttons

Notice: Undefined index: pages in /home/kuyfgnch/public_html/wp-content/plugins/facebook-messenger-customer-chat/facebook-messenger-customer-chat.php on line 114
error: